Videochat

  • Expertise
  • Vlot bereikbaar
  • Geen wachttijd

Een vraag over je woningkrediet? Interesse in een belegging? Een KBC-medewerker spreken waar en wanneer het jou het beste uitkomt? Dan is videochat ideaal. Onze experts nemen uitgebreid de tijd om je alle info te geven. Zonder dat jij je moet verplaatsen.

Wat een gemak

Ja, hoe gaat dat? Je wil al lang eens naar je kantoor maar het komt er maar niet van. Je droomt misschien van een appartement aan de kust en je weet niet goed hoe eraan te beginnen. Of je bent op zoek naar een goede belegging voor je spaargeld. Je denkt aan een nieuwe autoverzekering?

Met videochat kan je alles rustig bespreken vanuit je luie zetel. Op het moment dat jij (ver)kiest.

Hoe?

Eenvoudig: je belt ons en je plant een videochat-afspraak in met een expert. Dit kan ook via KBC Touch of KBC Invest. Je gaat naar Contact en je selecteert het onderwerp waarvoor je een afspraak wenst. Vervolgens kies je bovenaan voor videochat en stip je dag en uur aan waarop je met een KBC-medewerker wil overleggen. KBC bezorgt je dan de link waarmee je kan videochatten. Heb jij een relatiebeheerder? Dan neem je contact op met je vertrouwd persoon en regelt hij of zij alles voor jou!

En of dat handig is:

 

Meer info

Voor een videochat-afspraak neem je dus best contact op met je kantoor. Voor een kleine, dringende vraag of een probleem waarvoor je graag snel een medewerker wil spreken, vind je hier alle contactmogelijkheden.

MEER INNOVATIES

KBC Touch op je pc en tablet

KBC Innovaties

MobilePay: betalen met je smartphone in KBC Mobile

Mobile

Alle apps van KBC

Maak het jezelf makkelijk met onze gebruiksvriendelijke apps. Voor al je bankzaken, verzekeringen of beleggingen.

Ontdek onze apps

Sorry, je moet je browser updaten.

Je gebruikt een verouderde versie van je browser. Update je even? Dan kun je onze website vlot bezoeken.

www.browsehappy.com